Dominobrikker.

Det ene leder fort til det andre.

I dag feks, hadde jeg lange påfallende tankerekker om hvordan det å gjøre det beste ut av det, svært så ofte betyr at det i grunn er et problem det er snakk om. Eller en utfordring. I hvert fall noe som, hvorom enn allting er, bør gjøres bedre.

Og selv de beste ting, kan som regel bli bedre. Så også med shoegazende The Big Pinks fabelaktige «Dominoes«. Den har nemlig i denne versjonen fra Nicki Minaj beveget seg fra å være styggdeilig, til å bli rå. Rå-tøff, faktisk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s