Fransk revolusjon.

Jeg har tidligere imøteskrevet de hardnakkede ryktene om rockens bortgang.

I dag var det visst på tide jeg tar for meg de, om mulig, ennå steilere påstandene om den vestlige populærmusikkens politiske zombietilværelse. Rett nok måtte jeg litt lenger sør enn de anglosentriske musikkretser for å finne dagens video. Men så vidt jeg husker Europakartet befinner Frankrike seg i hva man ellers betegner som Vesten.

Det bare hverken høres, eller ser, slik ut i store deler av den norske musikalske virkeligheten.

I den delen av verden, og lenger sør, er det for øvrig et vel av sjangre der politikk udiskutabelt utrykkes på flotteste vis. Men med et litt rockefarget blikk, er det likevel lett ekstra deilig når Cyril Mokaiesh gjør låta «Communiste» i slike vakre kjente former. Patos FTW.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s