Bestillingspost.

Denne låta kom via twitter til innboksen min. Det ble spurt høflig om jeg ikke kunne skrive om den nettopp i dag, som den slippes.

Nå holder det ikke alltid å spørre pent, for at slike ønsker skal etterkommes. Men det hjelper. Det er selvsagt heller ingen ulempe å ha en god låt. Og Somewhere er faktisk et ganske så behagelig stykke landlig rock. Akkurat så passelig ruffsete og dunkel at den vil spilles mer enn for anledningen.

Låten fremføres for øvrig av bandet HVA, med Holst på vokal. HVA besto tidligere av Truls og GrinDJard, men er nå sandefjordingen GrinDJards soloprosjekt. Og for å trekke promoteringen ørlite til, siden jeg liker at band gjør slikt; anbefaler jeg også å sjekke ut bandbloggen hvamusic.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s