Kyss meg så Jesus gråter.

I går laget jeg omsider en spilleliste igjen.

Jeg promoterte den til linjene: Ikke alltid like lett å skille romantikk og dramatikk. Derfor: Dramatisk, om ikke annet.

Nå kunne det passet å si at denne fremstillingen har sammenheng med hendelser i min virkelighet. Slik er det muligens ikke. For listen, den er nok egentlig inspirert og formet etter åpningssporet av Stein Torleif Bjella – Romantikken gjer meg sjuk. En av disse sjeldne låtene som i all sin skjønne enkelhet fullstendig gjør romantiker av meg.

Siden det er viktig å ikke glemme puste, er dagens video imidlertid en annen lekker, men vesentlig skitnere låt fra nevnte liste. Nemlig John & Jehn med Oh My Love.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s