Hjemmesitter.

Noen  konserter er tristere enn andre å ikke være på. I kveld for eksempel, er det en slik konsert.

Akkurat nå, mens jeg sitter her på sofaen og skriver, står nemlig Iron & Wine på Rockefeller scene. Knappe 20 minutters gange herfra bare. Men selv en slik kort distanse, er uendelig lang, når tiden ikke strekker til.

Det er kanskje en mager trøst, men trøst okke som, å da se LaBlogotheques live-opptak fra oktober, der han fremførte Tree by the River, hentet fra den fine nye plata Kiss Each Other Clean.

2 kommentarer

 1. jeg har sett iron & wine. en gang, da jeg sto fremst på rockefeller, helt alene, sia jeg hadde ubrukelige venner. neida. men det var fint. bortsett fra at han åpna med låta jeg aller mest ville høre. den fineste han har laga kanskje. the trapeze swinger. herregud. etter det blei det faktisk litt nedtur. jeg tror sam ble for elektrisk for meg. jeg er fremdeles fan, men kjenner at det som regel er et par sanger jeg henger meg opp, sia the sheperd dog. ikke alle, men et par. i was walking far from home er et eksempel på det.

  men tenk å ha sam bean som filmforeleser! det hadde vært noe.

  Liker

  • ah. det hadde vært strålende å ha hatt ham som filmforelser! virkelig.

   tror for øvrig vi kan ha vært på samme konsert 🙂
   for så ham for et par år siden, både på rockefeller, som jeg fant minneverdig, og en langt mer forglemmelig opptreden på Øya. Sistnevnte kanskje mest medvirkende til at trist å ikke få ham med meg denne gangen.
   For jeg vil så gjerne huske ham som mer enn god.

   Liker for øvrig veldig den siste plata. selv om fortsatt lettere setter på gamle godbiter som coveren av postal services – such great hights og jezebel.

   og så the trapeze swinger da 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s