Det er flere gode grunner til at jeg velger å lydlegge med youtube-, eller som i dagens tilfelle, vimeoklipp her.

Den viktigste er selvsagt tilgjengelighet. For det er jo slik at i det øyeblikket jeg velger bruke en streamingtjeneste, som feks Spotify, ekskluderer jeg alle dem som har valgt en annen tjeneste, eller kanskje ingen i det hele tatt. Og utelukking vil jeg jo ikke ha noe av. I hvert fall ikke her.

Nesten like viktig er imidlertid at selve opplevelsen av en låt totalt kan endres når den bildelegges. Noe dagens flunkende ferske video fra Purity Ring er et utmerket eksempel på. Den allerede fine, men tilsynelatende streite, elektro-pop låta Ungrithed, blir til scener fra Breakaway, en overraskende sensuell nytelse for øret.

En slik en man bare må ha, om og om igjen. Kanskje også uten bilde.

oppdatert 080211: vimeo fjernet klippet, ergo. youtube-søk. og video på plass igjen