skakk.

Nettopp nå ble en ellers skakk dag, så meget bedre.

: Jeg kom over før-lytting av et album, som høyst sansynlig vil bli en sentral del av resten av denne sommerens soundtrack. Nemlig Dangers Mouse & Sparklehorse: Dark Night of the Soul.

Egentlig har jeg hørt om dette prosjektet tidligere. I sammenheng med at selveste David Lynch både har bidratt visuelt og vokalt. Likevel, har jeg sannelig, latt det hele gått meg hus forbi. Det er nesten så jeg ubevisst har spart denne musikalske fornøyelse til et øyeblikk der slikt sårt tiltrengt. Som i denne stund. Hvor jeg lytter til den skakke skjønnhet i tonene fra «Everytime Im With You», og kjenner at ørene smått om sen faller på plass.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s