frie lanser.

Denne uken har jeg gjort det jeg bestemte meg for 10 år siden at jeg skulle gjøre.

Jeg har gjort mine lanser frie.

Og gått fra å være ansatt til å ha fått kunde. Eller egentlig. Er det litt prematurt å si. For selve endringen intreffer først om en måneds tid. Men denne uken ble papirer undertegnet. Så offisielt er det.

Jeg skal arbeide for meg selv. For andre.

Det skal selvsagt ikke underslås at det er mange sommerfugler både i, og omkring, meg nå. Det blir en betydelig endring. Samtidig. Jeg skal bare gjøre mer av det jeg allerede gjør. Dog med litt friere kropp og sjel.

Dermed er dagens låt, og ikke minst, video, selvsagt befriende levende. Nuru Kane: Number 1 Bus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s