modning.

Denne gode gamle låta har på ikke så veldig besynderlig vis nær link til det jeg egentlig hører på i kveld. Derfor. Som så vel tekstelig, som lydlig, adspredelse fra teksten jeg egentlig skriver, legger jeg den altså her.

I tillegg til å la den være en offentlig påminnelse om at skikkelig research alltid har noe for seg. For dersom jeg ikke hadde tatt meg de ekstra tastetrykkenes tid, hadde jeg ikke visst, og ei  heller kunnet formidlet, at trommisen herfra har modnet godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s