eskapisme.

Dette er et av de bandene jeg vet om. Jeg har hørt dem. Og hørt om dem.

Men de har liksom aldri truffet. Ikke slik. Ikke da. Ikke vet jeg hvordan.

Men de har ikke rørt meg. Ikke slik de gjorde nettopp nå. Da jeg jeg egentlig satt og klikket meg gjennom hva som enklest kan beskrives som ulystig industriell pop. Og hvordan de kom opp i den sammenhenger er noget forunderlig. Men det var uansett en styrelse av slaget jeg ikke tror på.

På den annen side. Dette er ingen heftig rompønk-låt av typen dette bandet ved andre anledninger kan varte opp med. Derimot nærmer den seg en tåreperse av en indiekabaretpoplåt. Akkurat så  forførende sørgelig, inderlig og strykende bare slike tilsynelatende eskapistiske låter kan være.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s