helt gresk.

Det er ikke så ofte jeg hører gresk musikk. Og i hvert fall ikke gresk indie /art rock. Men det måtte vel være nettopp det, indieliknende altså, for at jeg skulle stanse opp i surfingen og gi denne låten en ekstra lytt. Det, og selvsagt, den absolutt fabelaktige tittelen. «Big Black Long Clowed Frog».

Og låten er ikke så værst den heller. Kanskje ingen direkte innertier. Særlig ikke sammenliknet med et par andre jeg hørt i kveld. Som nok finner veien hit i løpet av uken. Men nok om annet. Og mer om denne. Som altså definitvt er verdt en lytt eller flere, der den befinner seg i drømmende post-shoegazende kulisser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s