uorginal.

Jeg hadde en periode tidligere i høst. I perioden jeg var mellom blogger. Der jeg havnet på cover-kjøret. Så selvsagt. Før året er omme. Må jeg dele en av disse uorginale låtene…

Og den jeg trolig hørte mest på var denne. Selv om det nok ikke var den beste. Det betyr ikke at jeg mener annet enn at plutselig ble låta meget mer hørverdig. Tror til og med jeg har ytret linjer som at: Slik skal en coverversjon gjøres. Og det er en linje jeg kan stå ved. For dette er ikke en kopiering, men en benådet tolkning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s