shoegazed.

For bare noen få øyeblikk siden snakket jeg varmt til Kvinnekongen om Shoegazing.  Denne evnen hos noen unge menn til å både spille gitar og se på skoene. Samtidig. En ferdighet som var særlig utbredt på sent 80 tidlig 90 tall.

Men som jeg også sa til Kvinnekongen i sta. Hvem har ikke levd på 90tallet…  Så jeg mener det. Virkelig. At dette er en sjanger som kan bejubles. Om ikke annet for å ha frembragt nydelige arvtakere som dette:

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s