nr. 41

Jeg innrømmer det så gjerne. Jeg har en svakhet for britisk pop. Og jeg har hatt det lenge.

Dermed er det vel heller ikke en overraskelse at å lese gjennom NMEs topp 100 liste i dag, var som å bla i egne minner og cd-bunker. Og selv om jeg ikke nødvendigvis enig i alle rangeringene var det snadder og snadder og snadder… Slik at  det virkelig ikke  var til å unngå:  Dagens video er et av bandene fra denne listen.

Imidlertid er det ikke et av de gamle gode, men derimot et av fjorårets hyggeligste nye bekjentskaper. Som til og med ble ennå hyggeligere på årets plate; Two Dancers. Dette er singel nummer 2 fra denne 41. plassen. Og den er akkurat så fornøyelig frekk, fløyelsmyk og pompøs som et villdyr skal være.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s