villet ubehag

En tanke dagen derpå nå. Etter gårdagens fysiske, men akk så strålende, utskeielser. Popmusikk er i blant akkurat så gøy og riktig som man kan ønske seg.  Og jeg fikk hva jeg ønsket meg.

Dermed burde jeg kanskje ha delt et eksemplar av arten fengende dansemusikk. Men mitt stakkars, alt for sent våknede hode i dag, synes rolige toner er langt å foretrekke i skrivende stund. I hvert fall relativt rolige, her jeg multitasker mellom nettstedene. Nesten helt som vanlig.

Imidlertid. Siden jeg, om bare altfor kort tid, har tenkt å la meg underholde av skrekk på stort lerret. Er dagens video, en pen oppvarming til det villede ubehag. Og denne er virkelig skrekkelig pen. Både i lyd og bilde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s