søndagsskriving

Det er søndag. Jeg er vel plassert ved pc’en. (Som vanlig). Ørene er forsøksvis vidåpne. Og jeg vet, jeg skulle skrevet et helt annet sted enn akkurat her. Nå. Jeg har det nylagrede dokumentet åpent. Med tekst på om ikke annet fire linjer klar. Fire ferdigskrevne  linjer, som trolig, med nærmere ettersyn ber om omskriving. Så jeg skal omskrive snart. Hvert øyeblikk. Når jeg lagt til og delt, denne videoen som følger her. Skal jeg altså skrive mer. For eksempel skal jeg begrunne bedre  hvorfor dette er den beste låta, fra et album der summen av låtene er bedre enn den enkelte låt…

Men først altså: Her er Jenny Owen Youngs.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s