strålende.

I svime trøtt nå. Så om jeg hadde vært en fornuftig sjel, hadde jeg allerede hatt hodet hvilende på puten. Men, fornuftig kan jeg være om noen minutter. Akkurat nå, må jeg bare si høyt. Og tydelig. At dette har vært en Strålende dag. En slik dag, som startet bra og derfra ble bedre.

På et plan ser jeg, at jeg kanskje er i ferd med å gjøre denne. Nå. Med slike poster. Til noe påtakelig likt en offentlig dagbok, men kanskje det er det jeg hele tiden har ment. Eller kanskje det bare er en forveksling. Ettersom jeg må, eller synes jeg bør. Lage en ramme rundt dagens låtvalg. Og dagens delte video er en Strålende låt, både i original Cohen -versjon og i denne som kommer under her.

For øvrig,  er det vel på tide å si hva jeg visst aldri fullførte på en meget hyggelig lunsj tidligere i dag. Forklaringen på mitt navn. Her. Som også kan forklare dens innhold. Og min ublu selvsentrering. For det er, så enkelt som en sammensetning av arabisk for Jeg og engelsk for Meg…

Så var det sagt. Og jeg kan rettferdiggjøre en hver overdreven meddeling av øyeblikkets hendelser. Eller i hvert fall nesten. Da. Samtidig som jeg kan lage en om ikke annet illusorisk distanse mellom den meg jeg er her. Og den jeg som faktisk skriver at denne dagen har vært strålende. Slik at det passer å dele en sang som er nettopp det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s