Mens man fortsatt er ung

Først publisert i Spirit 06.06.12

Rebakka Karijord tar for seg livets forgjengelighet på sin nye singel.

I september slipper Rebakka Karijord sitt 4. studioalbum, hennes andre som soloartist. Det har fått tittelen We Become Ourselves (part one) og er som tittelen antyder, første del av et dobbeltalbumkonsept. Temaet for albumene er bl,.a maskulinitet kontra femininitet og den menneskelige kroppens forgjengelighet.

Første singel fra albumet; ”Use My Body While It ́s Still Young” er en rå, melankolsk hyllest til den ikke helt evige ungdom, båret frem av trommer, Karijords sårt insisterende vokal, og ikke minst; et orgel i hjertetakt. Den er også en vidunderlig musikalsk påminnelse om å danse hver gang man ennå kan.

Danseren i den alldeles flotte videoen er for øvrig svenske Siv Ander – og hennes kropp er som Karijord sier: En historie i seg selv. Fri for de eksentrisiteter gamle kropper så altfor ofte fremstilles med.

Ukategorisert

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s