Platecover

Denne fine saken kom på døren i dag.

Jeg fikk den i grunn for en stund siden. Men logistikken ville at den skulle bli stående hos venneparet som så vennlige å gi meg den frem til nå.

Det gjør dessverre ikke egentlig store forskjellen for musikkavspillingen, uansett. Ettersom av de sørgeligste ting som gikk tapt i et skilsmisseoppgjør, var en pen samling, jeg ikke har gjennoppbygget annet enn digitalt. Men det skal det bli endring på.

For selv om jeg stadig snakker pent om diverse nettløsninger, er det slik musikk virkelig bør nytes. Fra platespilleren, altså.

Her er så en helt ny cover av en låt jeg da tidligere (selvsagt) hadde på vinyl: U2s «Love is Blindness» fortreffelig fremført av Jack White ifm Q-Magazines markering av Acthung Babys 20 årsjubileum.


(via: Pretty Much Amazing)

3 kommentarer

  1. Hmmmm. Du har meg nesten på kroken nå. Vurderer sterkt å ta frem platespilleren…. men…. oisann… jeg kan ikke huske hvor jeg har forsterkeren henne…. Ble plutselig veldig nervøs for at den ligger nederst i en av 13 pappekser på boden ……urf

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s