Spirit

I morgen begynner jeg, altså AnaMe, som blogger hos Spirit. Det er noe jeg skal fortsette med, på onsdagene fremover.

I første omgang vil det kun bety at det kommer en side til her. Der alle Spiritinnlegg legges. Øvrige saker vil være som det så langt har vært, eventuelt også skje mer over på tidligere nevnte www.facebook.com/AnaMe.blogg, som det for øvrig er veldig hyggelig å se at flere alt liker.

Mens jeg nå sitter her og gleder meg både til, og over, morgendagens eksterne debut, deler jeg imidlertid gjerne dagens videofunn: Johnny O’Donnell & Sacrmento – «Loose Cannons». Eller rettere, videoen er i grunn bare helt grei, låten derimot; er behagelig og sjarmerende kokett pop-noir.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s