Gjennomskinnelighet.

Det kan i blant hende at man føler seg litt hul på innsiden. Det er så man kan tro kroppen faller fra seg selv. Der den sakte, åpner seg i tomme sår. Og alt man ser er skjørhet inn til det gjennomskinnelige.

Ikke visst jeg at dette også kunne være slikt vakkert syn, som det på alle vis er i denne videoen fra Memory Tapes. Laget av Eric Epstein for den bare nesten like fine synth-pop-tristessen «Yes I Know».

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s