Jeg har ikke blitt forespurt om å nevne denne siden. Det gjøres helt på eget initiativ, dersom noen skulle tro jeg har habilitetsutfordringer ved nedenstående Facebookside-promotering. Rett nok kjenner jeg bakmannen, i virkeligheten. Men det har altså lite med denne posten å gjøre.

Og ja, det er en mann som står bak rosakantede Dagens Sko. Siden der du kan laste opp bilde(r) av dine sko. Vel og merke, kun når de sitter på dine føtter. Gjerne med følgetekst om hvor de kommer fra osv.

Dermed blir denne siden ikke bare et fornøyelig påfunn, men også informativ og inspirerende. Det uansett hvordan man stiller seg på skofronten. Så følg!

Og mens du klikker deg inn på de flotte bildene, kan du feks ha rådeilige «Design Desire» fra Abbe May på øret. Eller forresten. Ta deg tid til å se den lekre videoen også. Med bonusspor.

Slik skal skikkelig rock gjøres.