En passende gjentakelse.

Det skal være en første gang for alt. Dette er første gang jeg gjen-deler en låt her.

Men det har seg slik, at da jeg delte denne lekre låta fra Fujiya & Miyagi i september, mente jeg at det ikke kunne finnes noen passende bloggmessig sammenheng å dele den i. Jeg tok feil.

I dag passer den nemlig utmerket. Ettersom jeg er hellig overbevist om at det var nettopp; «[I beat you] sixteen shades of black and blue» akebakken tenkte i ettermiddag, da jeg for omlag fjerde gang satte utfor på kjelken. Nå lyktes den ikke helt i forsøket på å lage fargekart på kroppen min, men den gjorde en særdeles hederlig innsats. Og jeg fikk lært de nærmeste barna noen pene banneord.

Pen, er for øvrig den nye videoen som er kommet til låta siden sist også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s