viktigheten av riktig kontorrekvisita.

Det finnes viktig, og mindre viktig, kontorrekvisita. På min viktig-liste sto høytalere høyt. Så høyt at det vel i praksis har fått forrang flere andre nødvendigheter, foreløbig. Men det er en prioritering jeg den siste uken har stått meget inne for.

For det gjør noe med stemningen her på hjemmekontoret, når musikken som fyller rommet, ikke lenger er heftet  av den skrale, sjelløse lyden av laptop. Jeg smiler mer. Jeg er mer oppmerksom. Og ikke minst, jeg er her mer. Kanskje jeg til og med, i gode øyeblikk, kan påberope meg mer produktivitet også. I kveld. Feks. Er et slikt øyeblikk. Jeg støtte nemlig på kvinnebedåreren George. I nydelig promo-videos form.

George, eller Twin Shadow som han også kaller seg. Lyder sløyt og sleezy, og akkurat slik deilig popmusikk er ment å være.

Og gjør at jeg, om enn det kanskje ikke er produktivt i den strengt lønnsarbeidene formen, i hvert fall produserer en tekst her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s