Frynsegoder.

I blant gir også blogging frynsegoder. Eller avkastning, om man vil.

Sist uke skjedde det meg. Jeg fikk gledelig uventet invitasjon til en lunsjkonsert  i går, med rogalandsbandet The Brigade, ifm lanseringen av deres album «Dead Man’s Gold». Og som man nær sagt kan lese av den tittelen befinner de seg musikalsk sett i de skitnere strøk av americana-land. Et musikalsk landskap jeg gjerne liker. Så også nå.

Dessverre, og jeg mener virkelig dessverre, har jeg ikke fått hørt stort på plata ennå. Kanskje aller mest, fordi jeg er ute av trening når det kommer til å faktisk sette en cd i spilleren. Synd. Men sant.

Derimot har jeg hørt dem på nett. Hele tre singler ligger tilgjengelig på Youtube. Og ref. tidligere sutreposter, er slik  tilgjengeligjet noe jeg setter pris på. Som jeg også setter pris på å overvære slike gode smakebitkonserter.

Så selvsagt. Dagens, også visuelt fine, video er fra hyggelige The Brigade; «We All Fall Down». Og hyggelig sies, ikke henvisende til denne flotte gothic americana låta. Men fordi jeg jo, som seg hør og bør, minglet med bandet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s