diamant.

De siste dagene har jeg gått flere runder med meg selv. Rundt og rundt i ring. Uten å finne hverken løsning eller ende, logisk nok. Inntil jeg, i et såkalt lyst øyeblikk, fant at det beste nok var å stanse opp, og ta meg voksent sammen. Og ta et valg. Så jeg gjorde det. Sammentok meg altså.

Imidlertid. Innser jeg nå. At det ganske utmattende. Og ikke minst eksistensielt skremmende å ta slike valg. Så jeg faller umidelbart tilbake til gamle synder, og unnlater bestemmelse.

Dermed. Er det ikke bare en, men to musikkvideoer som følger under her i dag. Begge utført av Sarah Worden aka My Brightest Diamond. Klassisk skolert multi-instrumentalist som har funnet veien til den mer cinematisk /sfærisk orienterte undergrunns- kabaretrockscenen.

Den første videoen er så en sjelden oppvisning i stemmebruk. Den andre akkurat så glimrende som tittelen indikerer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s