lyd uten bilde.

Ingen youtube video i dag. Men musikk deles likefullt.

Fordi jeg lyst til å dele en låt av mannen jeg av ulike triste årsaker ikke fikk sett da han gjestet Oslo på wordmusicfestivalen.  Og, dog ikke like triste, men uventede årsaker fikk festet på hjernen i formiddag.

Selv om også denne låta faktsik finnes med bilde til, er det  så shaber lydkvalitet at jeg altså heller velger å legge wimp-versjonen her. Kunne kanskje valgt en annen, men det er denne jeg spilt om og om igjen. Mens jeg fått gjort halvparten av det jeg skulle. Hederlig innsats med andre ord.

Men nok snakk, før jeg svinser meg bort fra både hjem og pc. Her er Cheb Khaled, med fornøyelige Sidi Boumedienne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s