Sandra Kolstad. Parkteateret. Nesten en omtale.

Noen ganger må jeg bare dra på konsert, uten at det har noe som helst med skrivejobb å gjøre.

Men jeg klarer visst ikke la helt være dele med meg likevel. I hvert fall ikke når det som bare var for nytelsens skyld, virkelig var en nytelse.

I dag snakker jeg da selvsagt om Sandra Kolstads slippfest på Parkteateret i går.

Fredag slapp hun sitt andre album (Nothing Lasts) Forever. Og det var dette som skapte alldeles god stemning, både på og foran scenen. Det var en artist som var så ekstatisk som hun selv sa, som barføtt fremførte den lekreste elektronika. Kolstads lydbilde favner bredere enn hva det gjorde på den ellers finfine debuten. Dette var ikke minst tydelig i duetten med rapperen Son of Light, som satt såkalt skikkelig. Men også ellers var det noe så vel lysere og ledigere over både Sandra Kolstad og musikken. Og det kler henne godt.

Under bildet: videosingelen «The Well». Den låten hadde hun for øvrig med seg to svært unge dansere på. Og ja, den ble søtere av det.

4 kommentarer

 1. Ennå en artist som selger seg til det kjedelige, midelmådige. Crux var bra fordi den våget å være mørk, men med statsstøtte og trygg økonomi blir det kjedelig, trygt og forutsigbart, med andre ord, typisk norsk. Det vil si en god og gjenneomarbeidet produksjon uten møkk, men uten nerve. Hun har stort talent, men safer og forsøker en light versjon av Fever Ray og Björk. Vi behøver ikke flere flinkiser, men artister som våger. Bedre lykke neste gang.

  Liker

  • Er ikke enig!

   Er det noe denne platen ikke er; så er det typisk norsk.

   Den er riktignok mer tilgjengelig enn debuten, men det gjør den hverken kjedelig.

   Mener du at det er modigere å være mørk enn lys? Og i såfall hvorfor?

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s