Når sitroner er søte.

Denne ettermiddagen har selv sitroner vært søtere enn meg.

Det har ikke skjedd noe alvorlig. Ikke noe uventet trist. Ikke noe jeg egentlig bør klage over, mer. I hvert fall ikke her. Her holder det egentlig å si at det er godt det kun er noen få timer igjen til denne dagen går over i glemselen.

Dermed er det kanskje ingen overraskelse at dagens video er smertelig fine «Deep Oblivion» hentet fra David Lowerys (Cracker / Camper Van Beethoven) soloalbum «The Palace Guards». Som for øvrig slippes i morgen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s