Jeg, jobbsøker.

Det er en drøy måned siden jeg fikk beskjeden nå. Den store kontrakten, og sikkerhetsnettet for frilanskarrieren, ble sagt opp. Jeg fikk også relativ munnkurv.

Siden da, har jeg brukt tiden til å fremholde påbegynt arbeide. Bekymre meg over kommende økonomiske situasjon og slett ikke få gjort mer enn en håndfull potensielle kundehenvendelser. Samtidig som jeg har klikket meg stadig oftere innom Finn og vurdert de forklokkende stabile inntektene som ligger i fastere arbeide. Noe som vel hentyder at det er nettopp det jeg bør sikte mot. Fastere arbeide altså. Eller i hvert fall et vikariat. Eller engasjement. Med forutsigbarheten det innebærer, både når det gjelder arbeidsforhold og lønn.

For, er det noe jeg lært av disse knappe månedene i frihet, er det at slikt krever en sterk tro. Og ingen tvil kommer foretaket til gode.

Så ergo, for potensielle arbeidsgivere, og evt andre interesserte, følger linkedin-link, før dagens video.

Den er for øvrig selvsagt fra samme band, som jeg lot lyd- og bildelegge posten om selvstendighet, nemlig svenske Johnossi. Denne gangen med låta Mavericks fra deres siste album. Og om enn den er mindre bejaende, er den vel så betagende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s