å dele søsterlig.

Dagens post er tilegnet søsteren min.

Jenta som er ansvarlig for at jeg begikk mine første spede bloggerier så langt tilbake som i 2006. På en blogg jeg ikke ser noen hensikt i å lenke til mer. Men den finnes der ute. Jeg har sjekket. Og kanskje trakk jeg på smilebåndet av hva jeg fant.

Den gang da. Hadde jeg imidlertid min søster som fast leser. Det har jeg ikke lenger nå. Ettersom vi nok ikke helt deler interessen for musikk. Derimot deler man andre ting. Som feks favoritt-tv-helt.

Så dermed var gleden stor. Da jeg for litt siden kom over denne fabelaktige videoen til Proof av I Am Kloot. Med den 9. doktoren som ubestridt stjerne. Og ettersom hun nå skal i gang med oppgaveskriving omhandlende nettopp Doctor Who. Må jeg jo, som den gode søster jeg er. Dele med meg.

Finfin låt er det for øvrig også. Selv om det ikke er den beste fra dette Manchesterbandets rett så gode album «Sky at Night».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s