høstferie.

Da er det høstferietid. Eller strengt tatt ikke for meg. Jeg skal være virksom det meste av uken. Og vel så det.

Jeg skal bare være det et annet sted.

For om ikke altfor mange dagers tid, flytter jeg  hjemmekontoret til trakter jeg fortsatter omtaler som hjemme. Om enn jeg snart har bodd like lenge i byen her, som den tid jeg bodde der. Og strengt tatt er det heller ikke i mitt barndomshjem jeg skal plassere laptop, og sekk og det andre man trenger for en halv ukes opphold. Men det er så nære at det kan godtas.

Dermed er selvsagt låten som følger dagens post av det hjemmekjære slaget, i form av finfin glad-folk fra Edward Sharp & The Magnetic Zeros – Home.

3 kommentarer

  1. Umulig å ikke få sånn glad hjemlengsel av denne sangen. 🙂 Føles veldig genuint når alle stemmer i med «Home!» Som om de virkelig har hjemlengsel, de som synger. Nice. Men kanskje jeg bare prosjiserer? 😀

    Håper dere får en fin høstferie.

    Mvh Olav

    PS: What is a magnetic zero, anyway?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s