religiøse undertekster.

I dag har avisoverskriftene, og uttalige nettskrift for øvrig, vært fylt med (ny)religiøsitet. Tildels har det vært underholdende lesing, tildels har det bare vært trist.

Det som imidlertid ikke er trist. Er at dette gir en gylden kontekst til å dele denne deilige rå Grinderman-låten. Fra den utmerkede platen som har vært lyttbart tilgjengelig i flere dager allerede, men ikke egentlig kommer før i morgen. For iTunes-handlere kan for øvrig også bemerkes at den utgaven, byr på en remix av låten Evil som er nettopp ondskapsfult god.

Imidlertid. Når alt kommer til alt. Hadde jeg kanskje delt denne låten uansett i dag. Med en like religøs begrunnelse. For det er jo ikke til å komme bort fra at jeg, muligens, kan ha et noe tilbedende forhold til  akkurat denne musikeren. Det uavhengig om det er i et lydmessig skitnere sideprosjekt som dette, eller med the bad seeds.

Men altså, som et litt dirty apropos til dagens spirituelle debatter. Her er Heathen Child.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s