uordinært.

Vel, nå skulle jeg egentlig skrevet om en helt ordinær dag. Og lagt ved en like ordninær musikalsk illustrasjon. Men. Nå sitter jeg brått her og smiler. Kanskje ikke så ekstraordinært i seg selv, ettersom jeg har hørt rykter om at jeg kan smile både i tide og utide. Men dog.

Dette, øyeblikket som nettopp var altså, var definitivt noe det var verdt å smile av. Og verdt å ikke egentlig skrive om her, nå. Men smile kan jeg. Også her.

Som betyr at dagens musikalske bloggbidrag blir av den gode gledelige favorittlåtsorten. Ganske enkelt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s