Akkurat nå ble en ellers fin dag, hakket bedre, her jeg satt og surret nedover twitter-strømmen, og med blikket halvt til stede åpnet en link fra Dagfinn Nordbø omhandlende ikke-vestlig musikk.

I virkeligheten, er det vel ingen hemmelighet, at jeg kan ha en svakhet for musikk fremkommet under en sørligere himmel. Kanskje allerede synlig og hørbart også her jf gårdagens triste posting. Eller til og med før det. Uansett. Jeg blir alltid glad, når jeg hører god musikk. Hvor enn den måtte komme fra. Og dette, dvs. Shakti & John McLaughlin er virkelig noe å glede seg med.

På den annen side. Overskygger denne musikalske opplevelsen helt, det jeg nesten planlagt å meddele i dag. Nemlig det lykkelige faktum at jeg fått skrevet under leiekontrakt til nytt hjem. Men i en del av verden der bolig er en selvfølgelighet, er det kanskje på sin plass å la musikk være viktigere…